Valerie Strategier

Over Valerie

Ik ben Valerie (33 jaar). Schrijven is mijn passie. Als freelancer (Strategier Teksten & Advies) schrijf ik teksten in opdracht.  In 2010 werd mijn boek Een kikker in mijn buik gepubliceerd door uitgeverij LJ Veen.  Daarna gaf ik, in 2017, Leven na kinderkanker – 24 interviews in eigen beheer uit.

Na mijn studie culturele antropologie werkte ik drie jaar voor Gemeente Amsterdam. Daarna was ik een jaar projectmedewerker belangenbehartiging, informatievoorziening en contact voor ex-patiënten van kinderkanker bij de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK). Bij deze vereniging werk ik nu als vrijwilliger, voor de redactie van de tijdschriften LEF en Attent.

Ik woon met mijn vriend en twee zoontjes (3 en 5 jaar) in Amstelveen.

www.levennakinderkanker.nl
www.eenkikkerinmijnbuik.nl
www.valeriestrategier.nl

 

 

Foto Valerie Strategier

Foto: Ilja Meefout

Valerie Strategier in Attent

Lees hier het artikel ‘In Profiel‘ uit 2010 over Valerie Strategier in het tijdschrift Attent van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK).