Nieuws

Cover Leven na kinderkanker - 24 interviews Nieuws: Nieuw boek met 24 interviews met overlevenden kinderkanker
25 oktober 2017

Aan de vele reacties op Een kikker in mijn buik merkte ik dat meer mensen behoefte hebben aan he delen en lezen van ervaringen. dat inspireerde me om ook de verhalen van andere overlevenden van kinderkanker op te schrijven. Vanaf 25 oktober 2017 is het boek ‘Leven na kinderkanker’ met 24 interviews te koop. Klik hier voor meer informatie.

 

Nieuws: Psychosociale Oncologie

2 juli 210

In het juli-nummer van het tijdschrift Psychososiclae Oncologie van de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie is een interview gepubliceerd over Valerie Strategier. Lees het artikel.

Nieuws: Derde druk
17 maart 2011

Een kikker in mijn buik heeft een derde druk! In totaal zijn er nu 5250 exemplaren van het boek gedrukt.

Nieuws: Mijn geheim
16 maart 2011

Mijn Geheim publiceert tijdens de boekenweek een interview met Valerie Strategier en geeft 10 exemplaren van Een kikker in mijn buik weg.

Nieuws: Reportage in JAN
6 maart 2011

Het maart nummer van JAN Magazine besteedt met 8 pagina’s en een fotoreportage uitgebreid aandacht aan Valerie’s boek.

Nieuws: VUmc Onderzoek Naar Kinderkanker
5 maart 2011

Tijdens de benefietavond van Rotaryclub Amsterdam Spinoza op 1 maart vertelde Valerie over haar ziektegeschiedenis en de late effecten. Tijdens deze avond is ongeveer 100.000 euro opgehaald voor VUmc Onderzoek Naar Kinderkanker (VONK). Er waren optredens van Cesar Zuiderwijk, Soundos El Ahmadi, Laura Figi, Liesbet List, Peter Pannekoek, en René Froger.

Nieuws: Kracht magazine
1 maart 2011

In het maart-nummer van het magazine Kracht van KWF Kankerbestrijding staat een korte omschrijving van Een kikker in mijn buik (p.6).

Nieuws: E-Book
1 maart 2011

Sinds 1 maart is Een kikker in mijn buik ook als e-book verkrijgbaar. U kunt het e-book bestellen, voor 11.95,- euro.

Nieuws: Schrijvers4Fun
28 februari 2011

Lees het interview van Schrijvers4fun met Valerie Strategier.

Nieuws: INKT!

Lees de korte recensie van het boekentijdschrift INKT!

Nieuws: Stichting Kinderoncologie Nederland
4 februari 2011

Tijdens het jaarlijkse congres van de Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION-dagen) op 3/4 februari las Valerie voor uit haar boek.

Nieuws: Flair

Zondag 4 december 2010

Deze week stond er een kort interview met Valerie in de Flair (nr.50).

Nieuws: Trouw
Vrijdag 26 november 2010

“Strategier kan schrijven en schetst overtuigend haar eigen ziekbed door de ogen van een kind” schrijft Trouw in een recensie van Een kikker in mijn buik. Lees de hele recensie.

Nieuws: De Echo
Woensdag 24 november 2010

Op woensdag 24 november staat een interview met Valerie Strategier in De Echo. Lees hier het artikel.

Nieuws: Signeren in Ede
Zaterdag 20 november 2010

Valerie Strategier signeert op zaterdag 20 november haar boek op de Rust&Balans dag in centrum Cultura te Ede (bij de stand van Stichting Hadassa).

Nieuws: Margriet
Vrijdag 19 november 2010

“Een hartverscheurend, maar ook hoopvol relaas” noemt de Margriet Een kikker in mijn buik. Bekijk de hele beschrijving.

Nieuws: Het Parool
Donderdag 18 november 2010

“De emoties van het kleine meisje spatten van de pagina’s…” schrijft Het Parool (PS Kind) vandaag over Een kikker in mijn buik. Lees hier het hele stuk.

Nieuws: FunX Radio
Dinsdag 9 november 2010

Op dinsdag 9 november werd Valerie Strategier geïnterviewd door radio FunX.

Nieuws: Reacties stromen binnen
Maandag 8 november

Het boek Een kikker in mijn buik is nog geen week uit en de reacties stromen binnen bij de schrijfster. Lees meer over de reacties van ouders van zieke kinderen en van overlevenden van kinderkanker.

Nieuws: Met het oog op morgen
Zaterdag 6 november

In Met het oog op morgen (Radio1) vertelt Strategier over het symposium waar zij die middag heeft voorgelezen uit haar boek. Ze praat met Stephan Sanders over de reacties op haar verhaal en de late effecten van kinderkanker. Klik hier om de uitzending terug te luisteren (vanaf de 39ste minuut is Valerie in de uitzending).

Nieuws: Nieuws: Toespraak symposium
Zaterdag 6 november

Valerie Strategier vertelt op het symposium ‘Mijn kind heeft kanker, hoe nu verder?’ van de Vereniging ‘Ouders, Kinderen en Kanker’ over haar boek en leest een stuk voor. Bekijk de toespraak hier.

Nieuws: In de VIVA
Vrijdag 5 november

In de nieuwe VIVA van deze week, nummer 45, staat een artikel over Valerie Strategier: ‘Hoe kinderkanker je blijft achtervolgen. Pas nu durf ik mezelf te zien als een overlevende‘.

Nieuws: Te gast in Dit is de Dag
Donderdag 4 november

Valerie Strategier is te gast in Dit is de Dag van Radio1. Ze wordt geïnterviewd door Tijs van den Brink en Elsbeth Gruteke over haar boek ‘Een kikker in mijn buik’. Klik hier om naar het gesprek te luisteren.

Nieuws: Interview Stichting Jongeren en Kanker
Woensdag 3 november

Lees het interview van de Stichting Jongeren en Kanker met Valerie Strategier.

Nieuws: Tweede druk
Maandag 1 november

Nog voor het verschijnen van ‘Een kikker in mijn buik’ komt er een tweede druk van het boek. Dit is het gevolg van de vele bestellingen van boekhandels. De totale oplage bedraagt nu 4500 exemplaren.

Nieuws: Eerste bestellingen van boekhandels
Donderdag 23 september

De eerste bestellingen van boekhandels zijn binnen. De Bruna, Libris, Ako en Bladzijde hebben samen al 2000 exemplaren van Een kikker in mijn buik besteld. Het boek is vanaf begin november 2010 te koop.

Nieuws: 6 november presentatie op symposium VOKK
Maandag 20 september

De Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker organiseert op 6 november een symposium met het onderwerp ‘Mijn kind heeft kanker … hoe nu verder?’. Wat gebeurt er na de diagnose? Valerie Strategier vertelt haar verhaal en leest voor uit haar boek Een kikker in mijn buik. Lees meer over het symposium of bekijk het programma.

Nieuws: Voorwoord door Jeroen Terlingen
Maandag 23 augustus 2010

Ik voel me vereerd om te mogen vertellen dat Jeroen Terlingen het voorwoord van mijn boek ‘Een kikker in mijn buik’ schrijft. Ik ontmoette Jeroen voor het eerst bij een cursus redactie die hij gaf (en die ik volgde voor mijn werk bij de Vereniging ‘Ouders, Kinderen en Kanker’). Later gaf ik hem mijn manuscript bij een andere cursus ‘autobiografie schrijven’. Jeroen was onder de indruk van mijn manuscript ….Lees verder.

Nieuws: Catalogus Uitgeverij LJ Veen
Donderdag 12 augustus 2010

De catalogus voor het najaar 2010 van de Uitgeverij LJ Veen is uit. Hierin wordt ‘Een kikker in mijn buik’ aangekondigd. De catalogus is naar alle boekhandels in Nederland gestuurd. Zij bepalen aan de hand van de catalogus welke en hoeveel boeken zij gaan bestellen. Klik hier om de catalogus in te zien.

Nieuws: Interview op Radio Noord-Holland
Donderdag 22 juli 2010

Valerie Strategier vertelt over haar verhaal op de radio van RTV Noord-Holland en leest een fragment voor uit het boek ‘Een Kikker in mijn buik’.

Klik hier om naar de uitzending te luisteren

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 5 (31 maart)
Nieuwsbrief 4 (24 november)
Nieuwsbrief 3 (3 november)
Nieuwsbrief 2 (22 september 2010)
Nieuwsbrief 1 (12 augustus 2010)

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom ‘Een kikker in mijn buik’, zoals recensies en wanneer het boek precies in de boekenwinkel ligt? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via het onderstaande formulier.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  1 thought on “Nieuws

  Geef een reactie

  Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.