Gastenboek

Deel uw ervaring en mening

Wat vindt u van ‘Een kikker in mijn buik – Het verhaal van een kind met kanker’? Wilt u iets kwijt over het boek? Heeft u zelf een ervaring met kanker, of met kinderen met kanker? Uw ervaringen, commentaar, opmerkingen, aanbevelingen en referenties zijn welkom. Vertel het hier in het gastenboek.

Let op: de Anti-spam code is hoofdlettergevoelig.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(47)
1 2 3 4 5
<
(7) marcel
Mon, 20 September 2010 17:24:10 +0000
email

Hoi Valerie,

Wat een mooie website! Ik heb alles gelezen wat er maar te lezen valt en ben zeer onder de indruk. Niet alleen van je verhaal maar ook van de vlotte manier waarop je het hebt geschreven!
Ik ga begin november meteen naar de boekhandel om het te kopen. Ik hoop dat veel mensen het gaan lezen. Niet alleen mensen die iemand kennen met kanker of zelf ziek zijn geweest, maar volgens mij moet iedereen je verhaal gewoon gaan lezen.

groetjes,

Marcel

(6) Marjoleen
Sun, 12 September 2010 10:06:28 +0000

Wat je schrijft is een waarheid als een koe en zo enorm herkenbaar. Mijn vechtlust zou mij nl. ook het leven gekost hebben, want het is nu eenmaal zo dat mensen niet beseffen dat kinderen weinig in te brengen hebben in de behandelingen die ze ondergaan, laat staan dat die kinderen beseffen dat al die ellende voor hun eigen bestwil is. Ik kan het dan ook ergens niet uitstaan als kinderen die een kankerbehandeling doormaken/doorgemaakt hebben "Kanjers" genoemd worden. Er word je immers niet gevraagd of je al die pijn en ellende wel wil doorstaan, je ouders maken die keuze en dus MOET je wel en dat is in mijn ogen heel wat anders.....

Ik was 14 toen ik ziek werd en ik wist dat als ik me niet zou laten behandelen ik het niet zou redden, maar toch! De keren dat ik mijn ouders gesmeekt heb, 'kom me a.u.b. halen en ik wil niet meer' zijn ontelbaar. Enige wat ik wilde, was rust, geen pijn meer, geen misselijkheid. Ik lag 300km ver van huis, mocht vanwege mijn kanker en de behandeling niet tussen de behandelingen in naar huis, heb dus ruim 14 maanden continue op kinderoncologie gelegen. Letterlijk gelegen, want vanwege de locatie van mijn bottumor heb ik ruim 7 maanden plat op bed moeten liggen. Zag alleen mijn ouders om en om en een enkele keer mijn broers, vrienden en familie lieten het al snel afweten vanwege de afstand, was zo ziek van de chemo's, lag vaker in quarantaine dan op zaal, zag kinderen om me heen sterven….. Heb het uiteindelijk overleefd, maar ben lichamelijk beperkt uit de strijd gekomen. M.a.w.: Heb een dodelijke ziekte ingeruild voor een levenslange handicap.

Het trauma dat ik eraan overgehouden heb is onvoorstelbaar en voor menigéén niet te bevatten. Ik ben een 'survivor', maar moet ik daar trots op zijn? De realiteit voor mij is dat ik al 29 jr. dagelijks met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van mijn kanker en behandelingen leef en dat is niet altijd even makkelijk, maar goed..... Ik mag niet klagen, ik ben er immers nog, toch???

Ik hoop dan ook dat jouw boek de buitenwereld zal laten inzien dat “kinderkanker doormaken” niet iets is dat je makkelijk kan vergeten, maar ook dat “genezen zijn van kinderkanker” niet zaligmakend is. De directe, maar ook indirecte gevolgen (Late Effecten Kinderkanker) zijn vaak immens en hebben een enorme impact op je gehele leven.

Liefs, Marjoleen (survivor osteosarcoom '81)


(5) Jorien
Sun, 1 August 2010 14:51:41 +0000
email

Hoi Valerie,
Wat een professionele website. Het gaat allemaal zo snel.

HEEL ERG STERK!
Lfs Jorien


(4) Marijke
Thu, 22 July 2010 14:50:56 +0000
email

Valerie, wat ziet de site er prachtig uit! Ik hoop dat je veel geld voor het goede doel gaat ophalen met je boek. Geweldig dat het je is gelukt, hier kun je echt supertrots op zijn!

Liefs Marijke

(3) Patty Brouwer
Thu, 22 July 2010 07:25:13 +0000
email

Hoi Valerie,

Net je manuscript in de trein uitgelezen. In een woord: geweldig! Wat dapper ook van je om je zo bloot te geven. Je mag hier ontzettend trots op zijn! Goed vind ik ook dat het kort en bondig geschreven is. Een prachtig product. De inhoud, de handelingen zijn voor mij als ouder heel herkenbaar, maar qua emoties en gevoelens vanuit jou gezien zeer aangrijpend om te lezen en nieuw. Want wat weten wij nu eigenlijk wat er rond gaat in die koppies! Waardevol voor een grote doelgroep.

Proficiat,
Groetjes Patty(2) Michaela
Wed, 21 July 2010 19:30:45 +0000
email

Hey Valerie,

ik heb een fragment gelezen en ik ga zo je boek bestellen. Ik ben overdonderd. Ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat. Veel succes!

Groetjes Michaela

(1) Willem
Tue, 20 July 2010 10:54:34 +0000
email

Hee Valerie,
De site ziet er mooi uit net als de omslag van het boek. Ben heel benieuwd naar het eindresultaat dat november in de winkel zal liggen. Succes met alle voorbereidingen!
X
Willem

<

2 thoughts on “Gastenboek

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *