Gastenboek

Deel uw ervaring en mening

Wat vindt u van ‘Een kikker in mijn buik – Het verhaal van een kind met kanker’? Wilt u iets kwijt over het boek? Heeft u zelf een ervaring met kanker, of met kinderen met kanker? Uw ervaringen, commentaar, opmerkingen, aanbevelingen en referenties zijn welkom. Vertel het hier in het gastenboek.

Let op: de Anti-spam code is hoofdlettergevoelig.


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(47)
1 2 3 4 5
(17) Bregje Hoogmartens
Wed, 10 November 2010 21:21:30 +0000

Valerie. Je boek leest als een trein. In een mum van tijd had ik het helemaal uit. Ik kan me nog veel dingen herinneren. Je kale koppie, de petjes, het schoolreisje naar Chiny, lieve meester Bert,... Nu zag ik het eens van een ander perspectief. Het heeft me diep geraakt. Ik heb superveel respect voor je en vind het heel knap geschreven! Je boek krijgt een mooi plaatsje op mijn boekenrek.
Grtjs, Bregje

(16) Jan Brak
Wed, 10 November 2010 19:00:18 +0000
email

Hallo Valerie,

Jouw boek gekocht en in één adem uitgelezen, duidelijk schets je de angst die kinderen met kanker kunnen hebben. Het vertrouwen krijgen beter te worden terwijl je nog zieker wordt van de chemo.
Op zo'n leeftijd is dat niet te beredeneren.
Deel 3 van het boek meerdere keren gelezen, wanneer ben je "genezen" van kanker, wat zijn de nawerkingen van bestralingen en chemo, komt het later toch terug, dit alles neem je mee in je verdere leven.
Valerie, ontroerend jouw verhaal door de ogen van een 7-jarige en je onzekerheid omtrent de toekomst, maar dapper dat je dit boek geschreven hebt, dit zal voor lotgenoten ongetwijfeld steun geven.

(15) Marleen Strategier
Tue, 9 November 2010 20:07:20 +0000
email

Lieve Val,

Ik heb vandaag je boek aan mijn baas gegeven en wat hij zo in eerste instantie al van las, kreeg hij een brok in de keel.

Echt goed te lezen dat veel mensen je boek zo waarderen! Echt iets om trots op te zijn. Heel veel succes en sterkte.

Veel liefs Marleen(14) Gaston Boon
Tue, 9 November 2010 17:32:11 +0000
url 

Een heuse pageturner. In een ruk uitgelezen. Verhaal: jong meisje krijgt zeldzame vorm van kanker, nier eruit, chemokuren, bestralingen. Maar het boek gaat ook over de jaren daarna, over angst voor terugkeer van kanker, de mogelijke nawerkingen van de chemo en bestraling, over de psychische weerslag waar Valerie in haar puberteit tegenaan loopt.

Ontdek het zelf. Ontroerend, verrassend, prachtig beschreven, vanuit de beleving van Valerie.

Een Kikker In Mijn Buik is een Moet Lees. En als ze dan ook nog eens alle opbrengsten linea recta aan Stichting Kinderen Kankervrij en Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker doneren, dan past grote nederigheid. Ik ga weer verder schrijven aan mijn weblog.

(13) marjan
Tue, 9 November 2010 13:23:42 +0000
email

Lieve Valerie, wat een prachtig en waardevol boek heb je geschreven. Mijn zoon is te klein om te verwoorden wat hij voelt, en jij verwoord hele herkenbare situaties en gevoelens die ik bij hem zie. Het geeft mij als moeder een idee hoe mijn kind zich voelt, maar ook hoe ik als zijn mama hem daarin kan helpen. Ik zal het boek kado geven aan andere betrokken en hoop daarmee meer inzicht te geven in hoe het voor een kind is om dit mee te maken en te verwerken. En hopelijk leren we daardoor nog beter hoe je je kind zo goed mogelijk door deze moeilijke situatie heen kan helpen. Ik vind je een talent en ik hoop dat je doorgaat met schrijven!

(12) Marian
Mon, 8 November 2010 17:39:42 +0000

Hoi Valerie,

Vrijdag is je boek in onze brievenbus gevallen.... zaterdag las ik het uit, in één adem...! Wat heb je dat mooi beschreven, zo puur, zo vanuit het kind dat je was. Prachtig! Onze dochter is 12 en wordt voor de tweede keer behandeld voor ALL. Ze doorstaat het allemaal goed, voor het oog, want ... ze praat niet over wat ze denkt/voelt. Na je boek ben ik opgelucht en bang tegelijk! Ik wil je bedanken voor het delen van jouw gevoelens. Straks als hier alles voorbij is en het leven zijn loop neemt (??) kan ik haar jouw boek geven...

Nogmaals: dank je wel!!

Marian


(11) conny
Mon, 8 November 2010 12:21:09 +0000
email

Als moeder van een survivor moest ik even een drempeltje over om het boek te kopen. Alle moed bij elkaar geraapt en gekocht. Op het station begonnen met lezen. In de trein de tranen over mijn wangen laten rollen. Op de terugweg in een ruk uitgelezen. Nog meer tranen. Thuis ervan vertelt aan alle kinderen, aan mijn man en het grote dappere kind vertelt dat ik het boek voor hem bewaar. Ik herken zoveel, zoveel van wat jij beschrijft, heb ik ook als moeder gevoeld/ Het boek brengt me weer een stukje verder. Lieve Varlerie, dank je wel.

(10) Titia Voute
Thu, 4 November 2010 17:21:52 +0000
email

Dag Valerie, vandaag hoorde ik op radio 1 dat je je boek hebt opgedragen aan mijn vader. Wat bijzonder en veel dank daarvoor. Ik heb het boek meteen besteld en ga het met belangstelling lezen.
Groet, Titia Voute

(9) Ineke Overhand
Thu, 30 September 2010 14:44:56 +0000
url  email

Hoi Valerie,

Leuk je gisteravond in Wageningen ontmoet te hebben!
Ik wens je veel succes met je boek en verdere uitgaven.
Super dat je jouw ervaringen wilt delen, waardoor anderen ongetwijfeld weer bemoedigd worden.

Ineke Overhand
Van Kunstenaars in Spe.

(8) Remco
Thu, 23 September 2010 19:05:55 +0000
email

Hoi Valerie,

Ik kan me die periode nog goed herinneren (wat ik ervan heb meegekregen). Ik heb enorm veel respect voor je dat je hier een boek over geschreven hebt, en ik ben erg benieuwd naar je verhaal. Ik hoop dat je er veel geld mee ophaalt. Succes!

Groeten,

Remco

2 thoughts on “Gastenboek

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *